Gode råd

Bruk kreativiteten når du skal designe nytt bad

0

Det er dessverre mange som går for standardløsninger på badet når de kjøper ny bolig eller pusser opp. Det kan være fristende å velge enkle hvite baderomsmøbler og «tidløse» fliser, men da kan du også gå glipp av mye spennende baderom inspirasjon.

Begynn med å tenke utenfor boksen

Det er helt naturlig å ville planlegge mål, spesifikke møbler og tekniske løsninger med en gang – det er tross alt bortkastet tid å se på bad som aldri kan realiseres hjemme hos deg? Samtidig er det mulig å hente mye baderom inspirasjon fra eksempler som definitivt ikke vil passe i sin helhet, men som det likevel er mulig å hente noen elementer fra.

I den forbindelse kan det også være morsomt å faktisk tørre å se nærmere på noe bad-inspirasjon som du definitivt ikke skulle kunne tenke deg hjemme. Selv om fargene eller materialvalgene gjør at du vil gå videre med en gang, kan det jo være at det er mulig å ta med seg noe fra planløsningen eller komposisjonen.

Husk på at det finnes innredning i alle størrelser

Det er mange som ikke klarer å se utenfor en eksisterende planløsning på badet, det gjelder kanskje særlig i forbindelse med oppussing av et eksisterende bad. Det kan selvfølgelig være smart å prøve å beholde røropplegg og elektriske punkter omtrent der de er i dag, men når det gjelder en totalrenovering av badet må uansett det aller meste bygges opp fra bunnen av. Da er det mulig å flytte forskjellige elementer på badet, men dessuten gjøre de større eller mindre.

Tenk over hvilke områder på badet som er særlig viktige for deg. Kanskje er det badekaret som bør få ekstra oppmerksomhet, kanskje er det vaskemaskinen og tørketrommelen som skal få ekstra fokus i form av en egen avdeling. Husk til slutt at det også i mange tilfeller er mulig å faktisk utvide og flytte vegger.

Campingvogn eller bobil kan være et rimelig alternativ til hytte

Previous article

Mye å tenke på ved oppussing av kjøkkenet!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gode råd