Gode råd

Campingvogn eller bobil kan være et rimelig alternativ til hytte

0

I 2020 er det mange nordmenn som har feriert i eget land, og fått opp øynene for både hva Norge har å by på og hvilke muligheter som finnes med campingvogn eller bobil. Norske forhandlere har helt sikkert sett et oppsving i salg av caravan deler i 2020, men vil denne trenden fortsette også i årene som kommer? Det er ikke usannsynlig, da bobil eller campingvogn kan være et godt og rimelig alternativ til hytte.

Tradisjonelle mobile campingvogner og bobiler

En campingvogn er ikke gratis, og bobiler kan koste betydelige summer. Samtidig gir denne ferieformen en helt annen fleksibilitet sammenlignet med en hytte, som per definisjon ikke kan bevege på seg.

Med et bredt utvalg av caravan deler på markedet, ligger alt til rette for å komplettere standardvognen eller bobilen med en egen touch og ekstra fasiliteter.

Det finnes også noen svært små campingvogner på markedet, som kan være et alternativ hvis du vil ha en løsning som er både rimelig i innkjøp og bruk, og dessuten ikke tar opp mye plass i oppkjørselen.

Campingvogn som står fast på et sted

Det er mange større campingvogner som aldri beveger på seg, men heller står i ro på et og samme sted med både spikertelt og gjerde rundt. På mange campinger betyr det at det etableres små nabolag, der de samme campingvogn-eierne kommer tilbake til den sammen plassen år etter år. Det vil si – eieren kommer tilbake, men vognen står trygt parkert på et og samme sted.

Denne ferieformen kan uten tvil sammenlignes med enten hytteleie eller det å eie en egen hytte. Det er likevel en relativt mye rimeligere løsning. Med et isolert spikertelt, og tilkobling til strøm, vann og avløp, vil komforten dessuten være tilsvarende den i en «ordentlig» hytte. Det er kanskje på tide å vurdere campingvogn til neste sommer?

Derfor er kjøleskap og frysere egentlig ganske strømgjerrige

Previous article

Bruk kreativiteten når du skal designe nytt bad

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gode råd