Uncategorized

Design det selv!

0

Samle etikettfremstillingsmaterialer. Håndlagde kartongetiketter er en rimelig måte å merke barneartikler som har harde overflater. I tillegg kan du gjøre dette om til et morsomt håndverk der barna hjelper til med å dekorere etikettene. I alt trenger du:

  • Markører (ikke-giftig, mange farger)
  • Blyant (valgfritt)
  • Saks
  • Tape (slitesterk, ikke giftig)

Denne metoden kan også brukes dersom du vil for eksempel lage festivalbånd. Da bruker du bare bånd i stedet for kartong.

Planlegg potensielle etikettdesign på kartongen. Hvis du merker beholdere, kan det være lurt å bruke brede kategorier for etiketten. Etiketter som «Baller», «Puslespill» og «Dyr» på beholdere kan bidra til å redusere rot. For personlige eller små gjenstander kan det være lurt å bruke et fornavn eller initialer for å angi hvem det er.

Hvis barna dine er spesielt små, kan du tegne enkle design med en blyant på kartongen for å gi etikettene mer preg. Disse kan farges inn senere.

Barn som er litt eldre vil kanskje skissere merkedekorasjoner med en sjablong og deretter fargelegge, eller tegne sine egne frihåndsdesign.

Lag kartongetiketter. Kutt kartongen i små etikettstørrelser. For større gjenstander og beholdere kan det være lurt å ha en større etikett slik at den er mer synlig. Skriv ut etikettmeldingen din i tusj med tydelig, stor skrift slik at den er lett å lese.

Etter at meldingen er skrevet, kan du eller barna dine bruke markører til å fargelegge alle designene du har lagt til etiketten.

Tape etikettene på plass. Bruk tapen til å feste alle kantene av etiketten til gjenstanden med hard overflate du merker. Sørg for at tapen er glatt og etiketten godt festet.[9]

Tape med bobler under overflaten eller løse kanter vil lettere trekke seg løs fra overflaten den er festet til og kan bli en kvelningsfare.

Hvis etiketten ikke føles sikker, ikke nøl med å ta den fri og bruke ny tape eller en ny etikett.

Streamlining Inventory: How to Sync Multiple WooCommerce Stores

Previous article

Hva er en slikkemaskin?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.