Gode råd

Sjekklisten for en litt rimeligere safari

0

Selv om en safari koster en god del penger, så finnes det selvfølgelig mange muligheter til å kutte kostnader. Det handler ikke om å spare så mye penger at selve opplevelsen blir lidende, men å kutte de unødvendige kostnadene som ikke har så stor verdi for deg.

Det kan være de små kostnadene som blir til store summer

En god start for å kutte på de riktige stedene, er å faktisk lage en liste med hva som er viktigst for deg på safarien. Det er selvfølgelig ikke nødvendig å inkludere en mengde ting som du kanskje ikke setter pris på, bare fordi det er en del av en ferdig pakke. Spesialiserte reisearrangører som Safaritours vil kunne hjelpe til med å virkelig skreddersy reiser.

  • Husk at kostnadene begynner allerede i Norge. Når du skal være borte lenge er det viktigere enn ellers å passe på å ikke bruke dyr parkering ved flyplassen. Prøv også å begrense dyr shopping til reisen, ville dyr bryr seg ikke om moteriktige klær.
  • Velg overnatting med omhu. I Afrika er det ikke nødvendigvis telt som er billigst, i hvert fall ikke hvis man velger et luksustelt. Det kan heller være rimeligere å velge et enkelt hotell. Husk at du ikke kommer å være så mye på hotellrommet uansett.
  • Tenk over hva du trenger av guide på reisen. Det er selvfølgelig ikke noen som slipper helt alene ut på savannen, men det er ikke nødvendigvis slik at du trenger noen som passer på deg hele tiden og forteller hvordan en løve ser ut.
  • Som i forhold til andre reiser finnes det sesonger. Vurder hvor mye det koster å reise på populære dager i uken, opp mot hva det vil koste deg å ta ut noen feriedager ekstra. Noen ganger kan det være at besparelsene på fly er store.

Ved å spare kostnader på en smart måte, vil safaridrømmen være innenfor rekkevidde for flere – og det er mulig å få flere opplevelser for like mye penger.

 

Tenk velvære og avslapping på badet ditt

Previous article

Kjøp deg en seng som passer inn i rommet

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gode råd