Gode råd

Tenk velvære og avslapping på badet ditt

0

Spa, massasje og velvære i badebassenger, eller egne spahoteller, er en luksus som alt flere nordmenn unner seg. Bare innenfor kort kjøreavstand fra Oslo finnes det en rekke store anlegg, men hva med å oppleve den samme følelse av spa hjemme?

AUBO Kjøkken & Bad tilbyr en rekke baderomsløsninger for deg som virkelig vil lage et bad med spafølelse. Hos AUBO Kjøkken & Bad finner du blant annet mange av de lune og gode trematerialene, som du helt sikkert kjenner fra de eksklusive spaanleggene.

Et eget hjemmespa trenger ikke å koste en formue

Det er helt sikkert mange som tenker at det vil koste utrolig mye å lage et eget hjemmespa, men hvis man gjør jobben i forbindelse med en allerede planlagt oppussing av badet er det ikke mye ekstra som skal til:

  • Det blir ikke spa uten badekar, og dette er egentlig obligatorisk. Dessuten er det lurt å vurdere et badekar med noen form for massasjefunksjon, ikke lik den du får fra erotikkguiden.org.
  • Mye av opplevelsen på et profesjonelt spa handler om lukt, lyd og lys. Det er mulig å gjenskape mye av dette hjemme på en rimelig måte. Det som man kanskje bør planlegge helt fra starten av er belysning. På mange bad er det hovedsakelig en skarp takbelysning som er den eneste lyskilden, kanskje sammenlignet med en lyskilde over servanten. Her finnes det svært mye å hente på å bruke flere, og lunere og varmere, lyskilder.
  • En håndklevarmer kan også være et steg på veien til den skikkelige spafølelsen. Det er ikke lett å slå noen skikkelig varme, myke og tørre håndklær. Omvendt kan kalde og bløte håndklær ødelegge det meste av den gode spafølelsen du har bygget opp.

Så da er det bare å ta fatt i planleggingen. Det er selvfølgelig i orden å besøke et spaanlegg en gang eller to i løpet av prosessen, det er jo tross alt å regne som tid brukt på oppussingen…

Hva et forbrukslån kan brukes til

Previous article

Sjekklisten for en litt rimeligere safari

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gode råd