Uncategorized

Velg en annen variant av persienner

0

Persienner er gull verdt i hvilket som helst hjem, selv om man skulle ha gardiner i tillegg. Ofte er gardiner tilbehør for å regne, og hjelper ikke så mye når sola skinner og du vil ha solskjerming. Det er en rolle som persiennen kan fylle svært godt derimot. Men ofte så vil man kanskje ha noe litt annerledes enn den klassiske hvite varianten som er i plast? Det kan fort bli litt kjedelig med slike, så hvorfor ikke gi det hele en ny stil, noe som du kan gjøre hos Gardinshoppen?

Noe som er verdt å nevne med persienner fra Gardinshoppen er at du kan få de med wirestyring. Det innebærer at du monterer persiennen direkte på vinduet, ikke over det. Så når du åpner vinduet så blir persiennen med vinduet, så det begynner ikke å flagre eller noe slikt. Det er utrolig praktisk, og gjør din «jobb» mye enklere da du ikke trenger å tenke på at du må trekke opp persiennen eller lignende. Det koster jo litt ekstra, men akkurat i dette tilfellet er det verdt det, spesielt fordi det er noe særegent med det.

Persienner i tre hos Gardinshoppen

Noe som også Gardinshoppen tilbyr er persienner i tre, og du kan kjøpe persienner tre her. Noe annet som du får hos denne butikken er at du kan spesialbestille dine persienner i de dimensjonene som passer til deg. Det er noe du ikke får overalt, og det er ikke så dyrt som det kanskje virker som. I tillegg så kan du velge mellom flere ulike farger, noe som gjør at du kan gi hvert eneste rom særpreg om du ønsker det. Om du velger å bestille hos Gardinshoppen så er det greit å vite at de har en fraktpris på 195 kroner, uansett hvor mange du bestiller og størrelse. Det høres ut som et godt tilbud!

Hvor finner man det beste mobilabonnementet?

Previous article

Hva et forbrukslån kan brukes til

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.